Smartbook – en app utvecklad av H-Tryck

Med hjälp av Smartbook kan du enkelt skapa riktiga fotoböcker med bilder från din iPhone. Skapa, förhandgranska och beställ, det kan inte bli enklare! H-Tryck är stolta över sin första App, ladda hem den nu!

Kyrkoval 2013

Det är minst sagt högtryck på H-Tryck. Just nu trycker, packar och distribuerar vi valsedlar för kyrkovalet. Allt skall va klart till valdagen 2013-09-15.

Nyanställning på H-Tryck

Vi hälsar Johan Engkvist och Ann-Charlotte Göthe varmt välkommen till H-Tryck AB! Johan kommer att arbeta som utesäljare och Ann-Charlotte kommer att förstärka bokbinderiet.

Nya ramavtal stärker H-Tryck i den offentliga sektorn

H-Tryck AB stärker sin ställning inom den offentliga sektorn med nya ramavtal för tryckeritjänst. Vi välkomnar Svenska Kyrkan, Sametinget, Östersunds kommun samt Kristianstads kommun som nya kunder 2013. Till ramavtalet med Östersunds kommun välkomnar vi även Bergs kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Härjegårdar Fastighets AB, Krokoms kommun, Ragunda kommun, Strömsunds kommun, Åre kommun, Jämtlands Gymnasieförbund, […]

H-Trycks smarta orderhantering ökar

Med vårt verktyg WebbOrderSystem kan du snabbt och enkelt planera, skapa och beställa trycksaker och marknadsföringsmaterial dygnet runt. Ditt företag kan enkelt effektivisera marknadsföringsarbetet, sänka kostnaderna och korta ledtider för produktion av trycksaker utan att för den skull tumma på kvalitén. Du får dessutom full kontroll över vilket material som används, vem som använder det […]

Nyanställning på H-Tryck

Vi hälsar Camilla Andersson och Stefan Mesaros varmt välkommen till  H-Tryck AB! Camilla och Stefan kommer att arbeta med ordermottagning mot SKL Kommentus Media AB:s kunder.

Förnyat och utökat avtal med SKL Kommentus Media AB

Johan Axell och Per-Åke Hansson vidimera överenskommelsen med ett handslag. Avtalet avser ordermottagning, lagerhållning och distribution av SKL Kommentus Medias samtliga tryckta artiklar. Avtalet är treårigt med möjlighet att förlänga i ett plus ett år och kommer att börja gälla från och med den 1 januari 2013.