Hem   Produkter   Maskinpark   WebbOrder   Certifiering   Historia   Kontakt   Nyheter


 

Välkommen till ett certifierat tryckeri!Nyheter!

VI SÖKER PERSONAL
Grafisk projektledare, ansök via www.blocket.sePRINT
Installation av en digital inkjet Canon Océ i300, ink stans, perf och häft.NYBYGGNATION
Nytt höglager 1.500 kvm.KUVERTERING
Kern 2500, 4-inlagor.
Grafisk formgivning

Rätt grafisk formgivning gör information till kommunikation. Med fingertoppskänsla och engagemang tar våra grafiska formgivare dina trycksaker till nya höjder. Du kan alltid vara säker på ett professionellt resultat, oavsett om vi arbetar med en befintlig grafisk profil eller om vårt uppdrag är att skapa helt nya form- och layoutlösningar.

Den grafiska formen har stor betydelse för dina trycksaker. Helt enkelt därför att det inte bara är vad man säger som är viktigt, utan även hur man säger det. Det finns flera stora fördelar med att använda sig av duktiga grafiska formgivare. Med rätt utseende på dina trycksaker kommer budskapet fram bättre. Och med en grafisk form som särskiljer dig från konkurrenterna blir det också lättare att komma ihåg just ditt företag.

Proportion
Bilder och textstycken behöver ha rätt proportion i förhållande till varandra, annars är det lätt att intrycket blir rörigt.

Fotografi
De intryck man får av ett enda foto hade man ofta behövt en hel uppsats för att klä i ord. Bra foto är alltså en god investering, oavsett om det gäller image- eller produktbilder.

Typografi
Även den mest välskrivna text blir svårläst om den är dåligt typograferad. Det gäller att välja rätt typsnitt och att skapa en struktur som hjälper ögat.

Illustration
Man jobbar med illustrationer för att förtydliga information. Men de kan också ge en karaktäristisk stil och känsla åt ditt material.

Färg
Färger är ett effektivt sätt att särskilja ditt företag. De är även laddade med olika betydelser, som du vet används till exempel gult och rött ofta då det är rea.

Format
Formatet väljer ger också en bild av ditt företag och dina produkter eller tjänster. Ett långsmalt format uppfattas till exempel ofta som högtidligt.

Luft
Luften i en layout är som en vägvisare. Med hjälp av den kan du lyfta fram delar av ditt budskap och hjälpa läsaren att ta in informationen i rätt ordning.

Pappersval
Här handlar det om vilken känsla man vill ge, men även vilket innehåll trycksaken har. Bilder ställer vissa krav, omfattande textmängder andra.

Balans
Ögat tycker inte om obalans och disharmoni. Bilder och texter måste balanseras för att skapa en helhet som är behaglig att ta till sig.

 

Kontakta oss, vi hjälper dig!

Telefon:
0433-798 00
Fax: 0433-169 32
E-Post info@h-tryck.se
Kontakta en säljare klicka här

 
Våra produkter

Adresserade utskick
Affischer
Bigning
Blanketter
Block
Brevpapper
Broschyrer
Digitaltryck
Direktreklam
Distribution
Efterbearbetning
Falsning
Flyer
Foldrar
Företagspresentation
Grafisk formgivning
Häftning
Inbjudningar
Klisteretiketter
Kompendier
Kopieringpapper
Korrespondenskort
Kuvert
Kuvertering
Limbindning
Mappar
Menyer
Offsettryck
Presentkort
Prislistor
Produktblad
Produktfotografering
Produktkatalog
Rapporter
Ringbindning
Roll-ups
Självkopierande set
Stansning
Storformat
Uppfodrade skyltar
Variabelprint
Vepor
Visitkort
Vykort
Årsredovisningar


H-Tryck AB | Skulptörvägen 6 | Postadress: Box 123 | 285 23 Markaryd | Tele 0433-798 00 | Fax 0433-169 32 | E-post